I am pleased to advise that works are currently underway to improve accessibility and amenity at the Toohey Forest Picnic Area.

This upgrade will be delivered in two stages with stage one to include:

  • reconfiguring the car park to include 33 spaces, with two for people with disabilities
  • installing new picnic facilities including a new deck with shelters and barbecues
  • widening the entrance at Toohey Road entrance and the picnic area
  • upgrading existing lighting in the car park
  • upgrading the existing picinic to ensure all-abilities access
  • upgrading a section of the Toohey Ridge Track including resurfacing works

Works are expected to be completed mid 2018.

Stage two is expected to be undertaken in the 2018-19 financial year and will include installing a toilet block, CCTV security and upgrading the two informal lookouts along the Sandstone Circuit Track.

 Toohey Forest facilities upgrade 230418 pixlr